maandag 14 september 2015

Vegan Chocolade Kokos Mousse













































Deze goddelijke choco-kokos-toet hoort natuurlijk thuis op mijn Oui Chef blog maar dit is zo lekker dat ik ze gewoon op beide blogs post. Dit is lekker als ontbijt maar voor degenen die niet tegen chocola kunnen op de vroege ochtend (ze bestaan en ik woon er mee samen) smaakt dit ook heerlijk als toetje na het avondeten.

Vegan chocolade-kokos-mousse met granola (suikervrij)

NODIG
1 rijpe banaan
1/5 rijpe avocado
2 afgestreken el rauwe cacao
2 el homemade granola (of gekocht natuurlijk)
1 klein bakje Abbot Kinney's kokosstart

DOEN
Snijd de rijpe banaan in stukjes. Doe deze samen met de halve avocado en de twee eetlepels cacao in een kom en pureer deze met de staafmixer totdat je romige chocolade mousse hebt. Pak een mooi glas en doe daar de mousse als eerste laag in. De tweede laag is de kokosstart en je topt je toet af met wat granola. Gelijk opeten!